dakgoot laten schoonmaken

Dakgoot laten schoonmaken?

De dakgoot regelmatig legen voorkomt verstopping, doorhangen en lekkage. Wij zorgen voor een schone goot zodat die weer goed doorloopt. Meteen buitenkant goot laten schoonmaken? Het kan bij ons.

Offerte aanvragen

Door het indienen van bovenstaand bericht ga ik akkoord met het delen van mijn gegevens voor het verwerken van mijn aanvraag.

Veelgestelde vragen

Wat kost het schoonmaken van een dakgoot?

We maken je dakgoot schoon voor € 3,- per meter dakgoot. Zo betaal je nooit te veel. De kosten in Heerenveen en omstreken liggen gemiddeld tussen de € 25,- en de € 30,-. Naast een prijs per meter dakgoot is het ook mogelijk om een uurprijs af te stemmen. Bij grotere projecten kunnen we ook werken tegen een aangenomen bedrag. Vraag hier gratis een offerte aan.

kosten dakgoot schoonmaken

Wanneer kan ik het beste mijn dakgoot laten schoonmaken?

November en december zijn de beste maanden om je dakgoot schoon te laten maken. Oktober is bij benadering de natste maand van het jaar. Door de regen zijn in de maanden daarna de meeste bladeren en gruis al in de dakgoten beland. Na een efficiënte schoonmaak kan regenwater vervolgens weer tot het volgende najaar goed doorstromen.

dakgoot in najaar schoonmaken

Hoe vaak moet ik mijn dakgoot schoonmaken?

We adviseren om minimaal één keer per jaar je dakgoot schoon te laten maken. Dakgoten kunnen daardoor het regenwater goed af blijven voeren. Daarnaast voorkom je zo ook problemen met je dakgoot zoals verstopping, doorhangen en lekkage.

dakgoot regelmatig schoonmaken

Contact opnemen

Glasheldere diensten voor een eerlijke prijs.