glazenwasser aan het werk

Houtwerk en kunststof gevel reinigen

Door je houtwerk of kunststof tijdig te laten reinigen zorg je ervoor dat jouw gevel er als nieuw uitziet. Vooral in het najaar en in de winter krijgen gevels flink wat te verduren. We helpen je graag bij de reiniging van jouw woning of bedrijfspand.

Offerte aanvragen

Door het indienen van bovenstaand bericht ga ik akkoord met het delen van mijn gegevens voor het verwerken van mijn aanvraag.

Veelgestelde vragen

Wat kost houtwerk en kunststof gevel laten reinigen?

Houtwerk reinigen we in Heerenveen en omstreken voor een vast uurtarief van € 50,-. We reinigen dan het houtwerk dat tegen de gevel is gemonteerd. Bij grotere projecten kunnen we ook werken tegen een aangenomen bedrag. Vraag hier gratis een offerte aan.

houtwerk reinigen kosten

Hoe vaak moet ik mijn houtwerk of kunststof laten reinigen?

Ons advies is om minstens één keer per jaar je houtwerk of kunststof gevelwerk te laten reinigen. Afhankelijk van factoren zoals het weer en de hoeveelheid zonlicht kan dit ook vaker gedaan worden. Aanslag, vuil en algen groeien wanneer je je gevel niet tijdig laat reinigen. Dit tast de ondergrond aan en kan vooral houtwerk permanent beschadigen. Het schoonhouden van je gevel zorgt voor een zo lang mogelijke bescherming van bijvoorbeeld houtwerk of kunststof.

Hoe gaat mijn houtwerk of kunststof gereinigd worden?

Wij reinigen houtwerk en kunststof gevels met water en een reinigingsmiddel. Het is belangrijk dat wij van tevoren weten welke ondergrond je graag zou willen laten reinigen. Vermeld dit daarom duidelijk bij je aanvraag voor een offerte. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en neem contact op.

Contact opnemen

Glasheldere diensten voor een eerlijke prijs.