zonnepanelen laten schoonmaken

Zonnepanelen laten schoonmaken?

Zonnepanelen schoonhouden helpt het hoogst haalbare rendement te bereiken. We helpen je graag om op grote hoogte jouw zonnepanelen goed schoon te maken.

Offerte aanvragen

Door het indienen van bovenstaand bericht ga ik akkoord met het delen van mijn gegevens voor het verwerken van mijn aanvraag.

Veelgestelde vragen

Hoe vaak moet ik mijn zonnepanelen laten schoonmaken?

Wij adviseren om gemiddeld één keer per jaar jouw zonnepanelen te laten schoonmaken. Als er veel bomen in de omgeving van je erf staan moet het misschien wat vaker. Ook als de panelen onder een kleine hoek staan of liggen kan het soms nodig zijn de panelen meerdere keren per jaar schoon te maken.

Wat kost zonnepanelen schoonmaken?

Gemiddeld kost het schoonmaken van zonnepanelen € 4,- per paneel. Natuurlijk kunnen we geen vaste prijs hanteren voor het schoonmaken van zonnepanelen omdat niet iedereen hetzelfde aantal zonnepanelen heeft. Een andere factor is hoe gemakkelijk de zonnepanelen te bereiken zijn. Over het algemeen in zijn zonnepanelen bij particulieren vrij makkelijk te bereiken, maar een enkele keer is dit lastiger en dat heeft impact op de kosten. Vraag een offerte aan.

Ga je mijn zonnepanelen schoonmaken met kraanwater?

Nee, we maken jouw zonnepanelen schoon met speciaal osmosewater. Vaak wordt dit ook wel gedemineraliseerd water genoemd. Dit is extra zuiver water met een heel sterk oplossend vermogen. Vuil wordt door dit water aangetrokken en vloeit gemakkelijk weg. Ons osmosewater zorgt voor een streeploos resultaat!

Contact opnemen

Glasheldere diensten voor een eerlijke prijs.